BURDUR KARAMANLI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Toplantısı

2020 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Toplantısı

05 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sınav öncesi, Telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen  toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim OĞUZ, Şube Müdürü Fatma KALKAN, bina sınav komisyonları, salon görevlileri katıldı. 

Toplantıda, sınavın kurallarına uygun ve güven içerisinde yapılabilmesi için sınav öncesi, sınav günü ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalar ve alınacak önlemler görüşüldü.

Toplantıda ayrıca Covid-19 salgınına yönelik alınan tedbirler de gündeme getirilerek sınavın yapılacağı salonların yeterliliği, okulların dezenfekte çalışmaları, öğrencilere maske dağıtımı, sosyal mesafe kuralları, sınavda görev alacakların dikkat etmesi gerekenler kurallar üzerinde duruldu. Toplantıda, sınava girecek öğrencilerin ve sınavda görevli öğretmenlerin sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri için gereken tüm önlemlerin alındığı vurgulandı. Yapılan toplantı sınava girecek öğrencilere başarı dilekleriyle sona erdi.

Pazar Mah.Özel İdare Bin.Kat/1 Karamanlı / BURDUR - 02485313990

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.